Δίκτυο Συνεργατών
Γίνετε συνεργάτης μας (B2B)


Υπηρεσία για επιχειρήσεις και επαγγελματίες με μοναδικά προνόμια! Στόχος της υπηρεσίας Β2Β, είναι η καλύτερη δυνατή προσέγγιση των επαγγελματιών, μέσα από τη συνεχή πληροφόρηση και ενημέρωση που μπορεί να προσβλέπει σε καλύτερη ποιότητα τόσο σε προϊόντα, όσο και σε υπηρεσίες. Παράλληλα, σε όλους τους επαγγελματίες πελάτες μας, προσφέρουμε ειδική μόνιμη έκπτωση επαγγελματία πελάτη και πρόσβαση στις ειδικές τιμές συνεργασίας.
Χάρτης συνεργατών
Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη.


Οι συνεργάτες μας, βρίσκονται παντού στην Ελλάδα και είναι στη διάθεσή σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. click here.
Εγγραφή
Δημιουργήστε τώρα το δικό σας Β2Β λογαριασμό!!


Ομάδες Πελατών Β2Β

Εργολάβοι ηλεκτρολογικών εργασιών

Τεχνικές εταιρείες

Μηχανικοί Αρχιτέκτονες Διακοσμητές

Ξενοδοχεία

ΒιομηχανίεςΠρονόμια

Ειδικές τιμές, ανάλογα τη κατηγορία του συνεργάτη.

Τεχνική υποστήριξη.

Άμεση ενημέρωση για όλα τα νέα προϊόντα.

Εκπτωτικά πακέτά.Πώς λειτουργεί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό χρήστη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμπληρώνοντας όλα τα πεδία με τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας και τα εταιρικά σας φορολογικά στοιχεία, και εντός 24 ωρών θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης εγγραφής και καλωσορίσματος στην υπηρεσία B2B. Έπειτα, απλά επισκεφθείτε τη σελίδα μας και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Θα βλέπετε πλέον όλα μας τα προϊόντα στις τιμές αγοράς σας.Η υπηρεσία B2B σας προσφέρει αξιόπιστες, υψηλών προδιαγραφών ολοκληρωμένες λύσεις, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Building automation


Energy Management


Audiovisual solutions


Energy Saving products